RAČUNAR ZA TARU IZ MEĐE: Human gest Crvenog krsta Vojvodine

B.G.

19. 02. 2021. u 21:18

UČENICA osnovne škole u Međi, Tara Stevanović, zajedničkom, humanitarnom misijom, Crvenog krsta Vojvodine i ove organizacije u Žitištu, dobila je lap top računar, kao učenica koja je zadovoljila sve kriterijume, osim što je dobar đak, marljiva je, vredna i odgovorna, komunikativna i dobar drug.

РАЧУНАР ЗА ТАРУ ИЗ МЕЂЕ: Хуман гест Црвеног крста Војводине

Foto: A.Amidžić

Oduševljena neočekivanim poklonom, Tara, koja živi samo sa majkom, u nezavidnoj finansijskoj situaciji, uz osmeh je naglasila, da nije imala računar i da će joj od sada, biti mnogo lakše da prati nastavu i ispunjava sve obaveze u školi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UNIVERZITETSKI KLINIČKI CENTAR KRAGUJEVAC:Ukinuta zabrana poseta pacijentima