KORONA SE JOŠ ŠIRI: Ne smanjuje se broj novozaraženih na teritoriji Kraljeva

G.Ć.

08. 12. 2020. u 16:09

OD ukupno 623 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, od kojih 214 PCR i 409 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je rekordnih 258, saopštio je gradski Krizni štab na osnovu podataka kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje.

КОРОНА СЕ ЈОШ ШИРИ: Не смањује се број новозаражених на територији Краљева

Foto: G. Šljivić

U gradu na Ibru od početka epidemije ukupno je potvrđeno 6.353 slučajeva infekcije, dok je u trećem naletu virusa od 16. oktobra zvanično registrovano - 4.915.

Od posledica korone preminulo je još dvoje kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada ukupno 92 Kraljevčana izgubilo bitku protiv korona virusa.

Trenutno je u ovdašnjoj Opštoj bolnici hospitalizovano 93 kovid pacijenata, petoro više u odnosu na prethodni izveštaj. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto devetoro, od kojih je troje pacijenata na respiratoru, a šestoro na neinvazivnoj ventilaciji.

Tokom minulih 24 sata, kako je saopšteno iz ove ustanove, preminulo je dvoje kovid pacijenata, 21 je novoprimljenih, a 14 je otpušteno sa bolničkog lečenja. U ovom periodu u Kovid ambulanti obavljeno je ukupno 278 pregleda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri