VUJETINCIMA NOVI PUT: Rekonstrukcija saobraćajnice u čačanskom selu

V. I.

28. 10. 2020. u 16:21

SEOSKI put u MZ Vujetinci potpuno je rekonstruisan i poresvučen novim asfaltom, pa se od srede bezbedno odvija saobraćaj kroz ovo mesto.

ВУЈЕТИНЦИМА НОВИ ПУТ: Реконструкција саобраћајнице у чачанском селу

Foto Fejsbuk

Radovi na ovoj saobraćajnici u dužini od 2.350 metara koštali su 18 miliona dinara, a finansirala ih je Vlada Srbije preko JP „Putevi Srbije".

Veliko je zadovoljstvo videti da mešani MZ Vujetinci, pre svega mladi ljudi, ali i svi ostali koji žive ovde na selu imaju pristojne i dobre uslove za život. Ovo mnogo znači i za opstanak i ostanak mladih na selu, za povratak onih koji žele da se bave poljoprivredom, ali i sada sve popularnijim seoskim turizmom - rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović, koji je posetio Vujetince.

Prema njegovim rečima, u ovom selu obezbeđena su i dva arterska bunara, što je rešilo decenijski problem meštana, koji nisu imali kvalitetnu vodu za piće, a koju je sa bunarima dobilo 65 domaćinstava.

Naredne godine, dodao je Todorović, veća količina novca biće  investirana u školu u Vujetincima i to za parterno uređenje, igralište za decu, poboljšanje energetske efikasnosti i ogradu dvorišta.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024