VOJSKA POSTAVLJA ŠATORE ISPRED BOLNICE: U Kraljevu priprema za porast broja zaraženih virusom korona (FOTO)

G. Ć.

28. 10. 2020. u 12:47

ZBOG predstojećih vremenskih prilika i porasta broja lica koja se testiraju na kovid-19, a u cilju obezbeđenja prostora oko i unutar Kovid ambulante, na inicijativu Doma zdravlja Kraljevo ispred ove ustanove pripadnici Druge brigade Kopnene vojske Srbije postavili su dodatne zaštitne vojničke šatore.

ВОЈСКА ПОСТАВЉА ШАТОРЕ ИСПРЕД БОЛНИЦЕ: У Краљеву припрема за пораст броја заражених вирусом корона (ФОТО)

Foto: G.Šljivić

Ovo je u sredu saopštio gradski Krizni štab apelujući još jednom na građane Kraljeva da se pridržavaju epidemioloških mera koje su propisale nadležne republičke institucije kako bi zaštitili i sebe i svoje najdraže.

Foto: G.Šljivić

U saopštenju se dodaje i da će nadležne institucije na teritoriji Kraljeva nastaviti da prate epidemiološku situaciju i svakodnevno izveštavaju javnost sve dok postoji potreba za tim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije