DVESTA PEDESET PAKETA PRVACIMA: Opština Gračanica i ove godine podelila školski pribor

D. Z.

22. 09. 2020. u 15:35

OPŠTINA Gračanica i ove godine obezbedila je školski pribor za sve đake prvake na teritoriji lokalne samouprave.

ДВЕСТА ПЕДЕСЕТ ПАКЕТА ПРВАЦИМА: Општина Грачаница и ове године поделила школски прибор

Foto: D. Z.

Prema rečima direktorice opštinskog odeljenja za obrazovanje i kulturu Brankice Nićić u osnovnim školama na području opštine Gračanica biće podeljeno 250 paketa sa školskim priborom a podela poklona  počela je danas dodelom školskog pribora prvacima u OŠ „Vuk Karadžić“ u Lepini (i isturenim odeljenjima u Radevu, Batusu i Skulanevu) i OŠ „Sveti Sava“ u Sušici.

- Srećna sam što u ime opštine Gračanica mogu da vas pozdravim i da vam poželim uspešnu godinu i školavanje. Želim vam da izrastete u čestite, odgovorne i uspešne ljude - poručila je tom prilikom Nićićeva prvacima, dok će narendih dana školski pribor biti podeljen i u ostalim školama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TREĆI MANDAT NA ČELNOJ FUNKCIJI U KCNS: Bojan Panaotović ponovo direktor Kulturnog centra Novog Sada