RADOVI GOTOVI ZA TRI NEDELJE: Akva Park na Paliću počinje sa radom 31. jula

J. L.

02. 06. 2023. u 19:01

Akva park na Paliću trebalo bi da počne sa radom 31. jula - najavio je danas Ištvan Pastor, predsednik Skupštine AP Vojvodine

РАДОВИ ГОТОВИ ЗА ТРИ НЕДЕЉЕ: Аква Парк на Палићу почиње са радом 31. јула

foto:J.L.

Aneksom ugovora sa izvođačem radova, produžen je rok za puštanje u pogon i probni rad Akva parka. U naredne dve do tri nedelje trebalo bi da budu okončani svi radovi, paralelno sa tim se radi na tehničkom prijemu objekta, a od završetka radova zaključno sa krajem jula, Akva park će biti u test fazi, što znači bez posetilaca.

- Preduzeće „Park Palić“ će u toku sledeće nedelje početi sa formiranje komisije za odabir operatera koji će upravljati kompleksom narednih 15 godina, a početna cena izdavanja po odluci Skupštine grada na mesečnom nivuo iznosiće najmanje 275.925 dinara - objasnio je Pastor. - Neće biti jednostavno zbog toga što je relativno kratko vreme na raspolaganju ali mislim da je odabir operatera ključan u funkcionisanju čitavog ovog sistema. Treba da se obezbedi da to bude besprekorno, da bude čisto, da bude onako kako to dolikuje, i to će biti osnovna namera u traženju partnera za sam posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije