RAZIGRANE ULICE: Ples predškolaca na gradskom trgu u Leskovcu (FOTO)

I. M.

02. 06. 2023. u 13:51

MALIŠANI iz svih vrtića u Leskovcu plesom sa svojim roditeljima na gradskom trgu u Leskovcu simbolično su završili svoje predškolske dane.

РАЗИГРАНЕ УЛИЦЕ: Плес предшколаца на градском тргу у Лесковцу (ФОТО)

foto: GU Leskovac

Oko 1500 dece, koja će na jesen krenuti u prvi razred, osmesima i simpatičnom koreografijom, koju su uvežbavali sa svojim vaspitačima i roditeljima, ispunili su srca brojnih rođaka, prijatelja i komšija.

Leskovačka Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ ovu manifestaciju pod nazivom „Razigrane ulice“ organizuje deseti put, a iz lokalne samouprave čula se i poruka da je njen zadatak da stvori što bolje uslove za odrastanje dece.

- Trudimo se da Leskovac bude grad po meri dece u kome će bezbrižno odrastati i razvijati svoje potencijale. Vaš zadatak je da budete srećni i da tu sreću i ljubav delite sa svima. Videćete, što više budete delili drugima, više će i vama ostati – poručila im je Brankica Stamenković, član leskovačkog Gradskog veća.

Predškolske grupe svakog od 11 vrtića nosile su majice u svojim bojama kojima su, osim grajom i osmesima, preplavile centralne gradske ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)