NOVI SAD NAGRADIO DESETORICU POLICAJACA: Priznanja za profesionalizam, požrtvovanost i odgovornost

Z. GRUMIĆ

26. 05. 2023. u 14:41

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić uručio je danas nagrade desetorici policajaca koji su prilikom izvršavanja svojih zadataka pokazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti.

НОВИ САД НАГРАДИО ДЕСЕТОРИЦУ ПОЛИЦАЈАЦА: Признања за професионализам, пожртвованост и одговорност

Z. Grumić

Oni su se u proteklom periodu posebno istakli, kako je obrazloženo, prilikom rasvetljanjanja krivičnih dela teške krađe, krađe, kao i krivičnog dela posedovanje nelegalnog oružja i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja.

Uručivši nagrade Zoranu Nevidovčiću, Miroslavu Vujinoviću, Nemanji Nevajdiću, Marku Nikoliću, Aleksandru Gaickom, Milošu Vekiću, Marku Strahiniću, Milanu Abriliću, Jovu Radakoviću i Nemanji Nikiću, gradonačelnik je istakao da su nagrađeni i druge njihove kolege svojim radom omogućili da gotovo polumilionski Novi Sad bude znatno bezbedniji u poslednjih desetak godina.

- Obavljajući svoje zadatke profesionalno, odgovorno, kvalitetno, hrabro i s mnogo entuzijazma, doprineli ste da vaša uniforma i značka imaju veliko poštovanje građana Novog Sada. Grad i naša država će i ubuduće nastojati da vam obezbede što bolje uslove za rad – naglasio je gradonačelnik Đurić.

U ime nagrađenih zahvalio je Nemanja Nikić poručivši da će se nagrađeni i ostali pripadnici Policijske uprave Novi Sad truditi da i u narednom periodu bezbednost građana bude na još višem nivou ka o da njihova imovina bude sigurna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju