NOVI UKRAS GRADA LIMU: Prijepolje dobilo svetleća 3D slova

A. ROVČANIN

21. 03. 2023. u 17:59

PO uzoru na brojne gradove u zemlji, danas su u Prijepolju na zelenoj površini šetališta pored Doma kulture, postavljena svetleća 3D slova sa natpisom imena opštine.

НОВИ УКРАС ГРАДА ЛИМУ: Пријепоље добило светлећа 3Д слова

A.ROVČANIN

Radove je finansirala Turistička organizacija, a posao je vredan skoro 900 hiljada dinara.

Prema rečima direktorke Turističke organizacije Prijepolja Dragane Varaklić ideja je bila da dizajnom i samom lokacijom na kojoj su slova postavljena privuku što veći broj turista koji će poneti fotografiju iz grada na Limu.

- Nismo hteli da idemo sa nekim motivima naše opštine, već smo želeli da prikažemo jedno jedinstvo koje je prikazano i u grbu. S obzirom da najviše ljudi i dece boravi u parku oko Doma kulture i najveći broj turista u Prijepolje dođe u posetu manastiru Mileševa i prolazi magistralnim putem na strani sa koje gledaju u slova. Time smo i želeli da ih pozovemo da svrate i borave što više u našem gradu – navodi Varaklić.

U donjem delu slova će biti postavljena rasveta,  a pored toga će biti pet reflektora ispred slova kako bi bilo obasjano i biće priključeni na javnu rasvetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

DANAS JE DUHOVSKI PONEDELJAK: Šta prema verovanju nipošto ne treba raditi