"DAN OTVORENIH VRATA" : Promocija studijskih programa na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu

S. B.

21. 03. 2023. u 13:53

"Dan otvorenih vrata" Filozofskog fakulteta u Novom Sadu biće održan u subotu, 25. marta, od 10 do 13 časova.

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА :  Промоција студијских програма на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду

N.Karlić

Profesori i sudenti tog fakulteta će budućim kolegama predstaviti programe studiranja, a posebno dva novoakreditovana programa na koje je jesenas upisana prva generacija studenata, Italijanski jezik, književnost i kultura i Španski jezik, književnost i kultura.

- Pored toga što će moći da saznaju sve što ih zanima o studijskim programima na osnovim studijama i intelektualno-tehničkim kapacitetima Fakulteta potrebnim za njihovu realizaciju, moći će da se raspitaju i o detaljima vezanim za prijemne ispite, budući da ima dosta učenika koji su svoju odluku o budućem zanimanju već doneli. U razgovoru sa aktivnim studentima moći će da saznaju više o čarima i izazovima studiranja, ali o studentskom životu uopšte- kažu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Događaj je koncipiran tako da se budući studenti, najpre u ulaznom holu i celom prizemlju zgrade fakulteta generalno upoznaju sa programima,  a zatim sledi deo sa pojedinačnim predstavljanjem studijskih programa i simulacijom prijemnog ispita u seminarskim bibliotekama i učionicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a