ZABRANA NAPUŠTANJA BORAVIŠTA: Tužilaštvo saslušalo muškarca koji je udario ženu na pešačkom prelazu - preminula u bolnici

I. M.

20. 03. 2023. u 16:40

U LESKOVAČKOM Osnovnom javnom tužilaštvu saslušan je R.S.(46) iz Leskovca zbog sumnje da je kamionom u petak, prilikom skretanja, na obeleženom pešačkom prelazu udario osamdesetogodišnju ženu dok je prelazila ulicu. Ona je, posle nekoliko sati, preminula u niškom Kliničkom centru.

ЗАБРАНА НАПУШТАЊА БОРАВИШТА: Тужилаштво саслушало мушкарца који је ударио жену на пешачком прелазу - преминула у болници

Ilustracija/Foto: I.Mitić

- Osumnjičeni Leskovčanin je uhapšen i, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, a tereti se zbog postojanja osnova sumnje da je izršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja – saopštila je Policijska uprava u ovom gradu.

U leskovačkom Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da je osumnjičeni, uz prisustvo branioca, izneo svoju odbranu, a da je nakon saslušanja stavljen predlog za određivanje mere zabrane napuštanja boravišta koja je od strane suda i određena.

Ova teška saobraćajna nesreća dogodila se na raskrnici Bulevara Nikole Pašića i Ulice Žikice Jovanovića Španca. Starica je, prema rečima lekara, zadobila povrede obe potkolenice. Ona je u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljena u svesnom, ali u teškom stanju, pa je zbog ozbiljnosti povreda transportovana u niški Klinički centar gde je, uprkos naporima lekara, preminula.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da vozač kamiona nije mogao da vidi nesrećnu ženu jer se ona, prilikom skretanja vozila, našla u takozvanom „mrtvom uglu“. Saobraćaj na ovoj raskrnici je regulisan semaforima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista