NI DINARA ZADUŽENJA: U Šapcu zadovoljni poslovanjem uprae i javnim preduzećima

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

20. 03. 2023. u 19:26

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić su i ocenio da su sva javna preduzeća ostvarila pozitivne rezultate, osim JKP ,,Toplana-Šabac” koje je opravdano bilo u minusu 15,5 miliona dinara, zbog toga što su želeli da cena grejanja za građane ostane ista kao i prošle grejne sezone

НИ ДИНАРА ЗАДУЖЕЊА: У Шапцу задовољни пословањем упрае и јавним предузећима

foto V mitrić

- Za nas je najvažnije da Grad i dalje nije zadužen ni jedan jedini dinar, da su finansije grada stabilne i da sve što smo predvideli budžetom za 2023. godinu i realizujemo. Podsetiću da smo u 2022. godini više od 210 miliona dinara uložili u obnovu mehanizacije i opreme u JKP ,,Stari grad”, a 120 miliona u vodovodnu i kanalizacionu mrežu. JKP ,,Vodovod-Šabac” u toku ove godine će završiti 26,8 kilometara vodovodne mreže. Nastavljamo radove i na uređenju putne infrastrukture, kako na seoskom, tako i gradskom području - istakao je gradonačelnik Aleksandar Pajić.

Što se tiče Lokalnog akcionog plana zapošljavanja, za ovu godinu je izdvojeno 155 miliona dinara.

- Takođe, jedna od značajnih Odluka koja je usvojena je izrada Plana generalne regulacije grada Šapca od strane JP ,,Infrastruktura”, a koji bi trebalo da bude gotov u narednih godinu dana - dodao je gradonačelnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija