REKORD NA STARTU: Na humanitarnoj trci u Sremskoj Kamenici 600 mališana

S. BAJIĆ

10. 03. 2023. u 13:47

NA humanitarnoj novosadskoj trci, „Trčim za dečiji osmeh", koju tradicionalno već deveti put organizuju Atletski klub „Apatin" i Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu, u subotu, 11. marta u Kameničkom parku, startovaće više od 1.000 prijavljenih učesnika, od čega je rekordan broj mališana, njih 600.

РЕКОРД НА СТАРТУ: На хуманитарној трци у Сремској Каменици 600 малишана

promo

U okviru manifestacije biće održane dečje trke na 100, 200, 400 i 800 metara, dok se odrasli takmiče na deonicama od četiri i 10 kilometara.

Cilj manifestacije je da se prikupe novac, odeća i obuća, igračke i slatkiši za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i u Dečjem selu u Sremskoj Kaenici.

Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, dok se garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku. Prijemni centar otvara se već na dan trke u devet časova.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)