BESPLATNO ZA VRNJČANE: Dobra vest za korisnike lokalnog prevoza u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

08. 02. 2023. u 15:08

NAKON što su, uz podršku lokalne samouprave, kupovinom pet novih autobusa krajem prošle godine obnovljene gradske i prigradske linije na teritoriji Vrnjačke Banje, doneta je odluka da autobuski prevoz za sve Vrnjčane ubuduće bude – potpuno besplatan.

БЕСПЛАТНО ЗА ВРЊЧАНЕ: Добра вест за кориснике локалног превоза у Врњачкој Бањи

Opština Vrnjačka Banja

Ovu odluku potvrdili su i čelnici lokalne samouprave, tako da će svi građani na teritoriji vrnjačke opštine, kao i ovdašnji osnovci i srednjoškolci, moći potpuno besplatno da koriste autobuske usluge ovog javnog preduzeća.

- Gotovo svakodnevno stižu zahtevi za proširivanje lokalnih linija, što ćemo rešiti kupovinom još dva nova autobusa tokom ove i početkom naredne godine. Već smo u postupku i za nabavku i jednog mini-busa koji će saobraćati ka Stanišincima – kaže Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja.

Prvi čovek vrnjačke opštine ističe da je u planu i uvođenje međugradske linije, pa se u tom smeru razmatra i kupovina dva adekvatna, komforna autobusa do 55 sedišta. Posle toga, u februaru 2024. uslediće i apliciranje za linije od značaja za građane koje bi tim vozilima mogle da budu pokrivene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a