PRIMER DOBRE PRAKSE: Modernizacija Osnovne škole u Novom Selu kod Vrnjačke Banje

G. ĆIROVIĆ

01. 02. 2023. u 10:01

Uz finansijsku podršku lokalne samouprave i ovdašnjih privrednika nedavno je završena još jedna faze obnove i modernizacije Osnovne škole „Bane Milenković“ u Novom Selu nadomak Vrnjačke Banje.

ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ: Модернизација Основне школе у Новом Селу код Врњачке Бање

Opština Vrnjačka Banja

Ovom prilikom uvedeno je grejanje u četiri učionice koje su kompletno opremljene, renovirane su tri kancelarije i okrečena je površina od 3.000 kvadrata. Na taj način omogućeno je da se u ovoj obrazovnoj ustanovi uvede i jednosmensko odvijanje nastave u pre podnevnoj smeni.

- Ovo je primer dobre prakse kako i na koji način entuzijazam i angažman dovedu do kreiranja kvalitetnih uslova u obrazovnoj ustanovi. Posle dogovora sa novim direktorom i niza aktivnosti, škola dobija bolje uslove, kako za decu koja pohađaju ovu školu, tako i za sve zaposlene – rekao je predsednik vrnjačke opštine Boban Đurović nakon obilaska izvedenih radova u pratnji direktora škole Aleksandra Cvetljanina.

Opština Vrnjačka Banja

Renovirana učionica

Đurović je najavio da će uskoro biti uvedeno i grejanje u sportskoj sali, a da će se tokom aprila obaviti kompletno presvlačenje ulice od magistralnog puta do škole. Osim toga, oko sportske sale i duž ograde biće urađen parking prostor.

- Pozivam sve koji rukovode vrtićima i školama da na isti način, svojim angažovanjem i sredstvima koje opredeljuje lokalna samouprava, naprave iskorak u standardizaciji i modernizaciji vaspitne i obrazovne infrastrukture – dodao je prvi čovek Opštine Vrnjačka Banja.

Opština Vrnjačka Banja

Sportska sala OŠ "Bane Milenković"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni