REGISTRACIJA NA E-AGRAR: U Borskom okrugu za prvih 10 dana preko 2.500 aplikacija

S.M.J.

31. 01. 2023. u 15:10

STRUČNjACI Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Negotin i dalje će u svojim prostorijama i na terenu pomagati vlasnicima poljoprivrednih domaćinstava pri registraciji na portal e-Uprava.

РЕГИСТРАЦИЈА НА Е-АГРАР: У Борском округу за првих 10 дана преко 2.500 апликација

Foto: S.M.Jovanović

Ekipe negotinske Poljoprivredne savetodavne i stručne službe produžile su do daljeg dežurstva na punktovima u Negotinu, Kladovu, Majdanpeku i Boru kako bi pomogli poljoprivrednicima da se registruju na e-Upravu, ali i preuzmu svoj ID broj.

- Dežuramo do daljeg s obzirom na dobar odziv poljoprivrednika. Mi do danas imamo na nivou Borskog okruga 1.580 registrovanih, zatim 1.900 izdatih parametara i oko 2.500 podignutih aplikacija, što je sjajan rezultat na nivou Srbije u kojoj je za prvih deset dana svoj ID broj uzelo oko 22.000 poljoprivrednika – kaže Vladica Gavrilović, direktor PSSS Negotin.

ID broj, ističe Gavrilović, prvi je korak u e-agraru čijom će primenom, elektronskim putem poljoprivrednici moći da konkurišu za subvencije.

Stručnjaci PSSS Negotin dežuraće u svojim prostorijama svakodnevno, a od 9 do 14 časova u Maloj sali Skupštine opštine Negotin, u Boru u kancelariji broj 52 Gradske uprave, u Kladovu u prostorijama Vojnog odseka, u Majdanpeku u zgradi opštine, a u Donjem Milanovcu u Mesnoj kancelariji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!