OPORAVAK POSLE KORONE: Međunarodni forum u Vrnjačkoj Banji o tretmanima u post kovid stanjima

G. ĆIROVIĆ

27. 01. 2023. u 13:05

U saradnji vrnjačke lokalne samouprave, Udruženja „Ja volim Francusku“, Evropskog udruženja banja i Francuskog nacionalnog odbora termalnih centara, u Vrnjačkoj Banji održava se međunarodni forum „Iskustva u tretmanima u post kovid stanjima“.

ОПОРАВАК ПОСЛЕ КОРОНЕ: Међународни форум у Врњачкој Бањи о третманима у пост ковид стањима

Opština Vrnjačka Banja

Ovaj skup, pored ostalog, za cilj ima redstavljanje programa saniranja posledica kovida 19 koji bi se mogli implementirati u ponudu srpskih i evropskih banjskih centara, razmenu medicinskog iskustva u primeni rehabilitacije kod post kovid pacijenata, kao i upoznavanje sa novitetima u primeni balneloških terapija.

Forum je dogovoren prilikom posete delegacije vrnjačke opštine Evropskoj asocijaciji banja u Parizu čiji je predsednik Teri Duboa, zajedno sa Bobanom Đurovićem, predesdnikom Opštine Vrnjačka Banja, svečano otvorio, a potom i prisustvovao skupu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja