GRAĐANE OČEKAJU NAGRADE: Doček Nove godine na gradskom trgu u Leskovcu

I. M.

26. 12. 2022. u 20:49

DOČEK predstojeće Nove godine u Leskovcu biće organizovan na novom gradskom trgu. Osim muzičkog programa građane očekuje novogodišnja lutrija i čak 23 nagrade.

ГРАЂАНЕ ОЧЕКАЈУ НАГРАДЕ: Дочек Нове године на градском тргу у Лесковцу

foto: I.Mitić

Desetodnevno letovanje u Grčkoj, vaučer od 500 evra za zimovanje ili letovanje po izboru, trodnevni odnosno vikend aranžmani u Ohridu, Skoplju, Vrnjačkoj Banji, na Staroj planini, Zlatiboru, Kopaniku, Brzeću, u Soko Banji i Sijarinskoj Banji, u Novom Sadu i Beogradu, televizori, mobilni telefon i druge nagrade obezbeđene su za one koji se odluče da predstojeću Novu godinu dočekaju na trgu u Leskovcu.

Građanima koji budu imali sreće simbolično će biti dodeljene 23 nagrade, a za dobru zabavu zaduženi su bend „Savršen dan“ i duvački orkestar Isidora Zećirovića.

Organizatori iz leskovačke Turističke organizacije poručili su da će, po tradiciji, za sve prisutne biti obezbeđene i besplatne pljeskavice, čaj, kuvano vino i rakija, dok se kuponi za novogodišnju lutriju mogu podići uoči najveselije noći, od 20 časova, na pultu na Širokoj čaršiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna