POZIV ĆUPRIČANIMA: Opština očekuje vaše sugestije na nacrt budžeta za narednu godinu

Z. GLIGORIJEVIĆ

08. 12. 2022. u 21:52

ODELjENjE za finansije Opštinske uprave opštine Ćuprija oglasilo je Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu odluke o budžetu opštine Ćuprija za narednu godinu

ПОЗИВ ЋУПРИЧАНИМА: Општина очекује ваше сугестије на нацрт буџета за наредну годину

Foto:Z.Gligorijević

Javna prezentacija nacrta ove odluke biće održana 21. decembra u 12 sati u sali Fonda PIO.

Građanima će biti omogućen uvid u štampani materijal nacrta odluke o budžetu opštine Ćuprija za 2023. godinu. Takođe, oni će tada biti u prilici da na propisanom obrascu dostave svoje predloge i sugestije.

S ozirom na to da je nacrt odluke o budžetu opštine Ćuprija za 2023. godinu već dostupan na zvaničnoj internet stranici Opštine Ćuprija, u kategoriji „javne rasprave“ (https://cuprija.rs/sr/kategorija/javnerasprave/), građani svoje predloge, sugestije i komentare mogu da dostave u pisanom obliku na adresu: Opštinska uprava, Odeljenje za finansije, Ulica 13.oktobra 7, Ćuprija, kao i u elektronskom obliku na adresu javnerasprave@cuprija.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UŽIČKI GIMNAZIJALCI REĐAJU USPEHE: Zaljubljeni u nauku