ZAHVALJUJUĆI VLADI SRBIJE: Akva park na Paliću biće gotov do kraja maja

J. L.

07. 12. 2022. u 16:05

PREDUZEĆE „Park Palić“ i Ministarstvo turizma, sporta i omladine sutra će potpisati ugovor o dodeli 470 miliona dinara za završetak Akva parka na Paliću. Reč je o kompletnom iznosu neophodnim da se posao privede kraju, te je otvaranje Akva parka planirano za 31. maj 2023.godine - najavljeno je danas na Paliću.

ЗАХВАЉУЈУЋИ ВЛАДИ СРБИЈЕ: Аква парк на Палићу биће готов до краја маја

foto:J.L.

 -Kao što je obećano, sredstva su obezbeđena rebalansom republičkog budžeta i dokaz da u politici u Srbiji data reč ima težinu. To se videlo prvi put, kada je obezbeđena prva tranša od 230 miliona dinara i sada ovo – poručuje Ištvan Pastor. – Akva park će biti završen, a pred nama je i važan zadatak da pronađemo operatera koji će brinuti o funkcionisanju objekta. Treba da odaberemo profesionalnog operatera, koji će voditi računa o svemu. Ne mislim da to treba da bude „Park Palić“ ili javno preduzeće za sportske objekte već neko ko će profesionalno da brine o svim uslugama koje će nuditi Akva park.

Zahvaljujući odluci Vlade Srbije o iznosu dodeljenih sredstava sprovedena je javna nabavka i odabran izvođač radova, tako da se neće gubiti na vremenu i biće ispoštovani zakonski rokovi.

             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije