SEOSKE KUĆE ZA MLADE: Krov nad glavom za još 17 apatinskih porodica

J. L.

02. 12. 2022. u 21:00

JOŠ 17 porodica iz Apatina i okoline dobiće krov nad glavom zahvaljujući Ministarstvu za brigu o selu koje dodeljuje bespovratna sredstva za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. Na ovaj način skućilo se 56 porodica.

СЕОСКЕ КУЋЕ ЗА МЛАДЕ: Кров над главом за још 17 апатинских породица

foto: Opština Apatin

Programom je predviđena dodela bespovratnih sredstava mladim bračnim i vanbračnim parovima, samohranom roditelju i mladom poljoprivredniku/ci do 45 godina života za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, koja može da se nalazi na teritoriji svih naseljenih mesta Republike Srbije, izuzev u gradskim i opštinskim sedištima i prigradskim naseljima.

U sklopu novog ciklusa kuće u Prigrevici su dobili Duško Mrđenović i Milana Mrđenović, Marija Krnjaić, Darjan Kitić, Željka Janjić, Natalija Jezdić i Aleksandar Medić, Sara Čović i Milan Čović, Svetlana Medar, Snežana Radojčić, u Sonti Dejan Brdarić i Danijela Petrović, Violeta Brdarić i Igor Hardi.

Na spisku su i Miroljub Čonka i Mišković Jasmina, Radislav Odobaša i Mariana Vidaković, u Svilojevu Petar Popović i Marijana Paunović,  Miloš Medić, kao i Amir Olovčić, Vesna Kurtović, Snežana Antalović iz Kupusine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)