DONACIJA LOKALNE SAMOUPRAVE: Smart televizori za negotinsku Predškolsku ustanovu

S. M. J.

21. 11. 2022. u 12:52

LOKALNA samouprava donirala je negotinskoj Predškolskoj ustanovi “Pčelica” 13 smart televizora, neophodnih u realizaciji programa “Godine uzleta”.

ДОНАЦИЈА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ: Смарт телевизори за неготинску Предшколску установу

Foto: S.M.Jovanović

Korisnici usluga Predškolske ustanove “Pčelica” na raspolaganju imaju i smart televizore koje koriste pri realizaciji aktivnosti novog programa “Godine uzleta”, koji deci omogućava da uče istražujući a znanja stiču na drugačiji, smisleniji i svakako organizovaniji i zanimljiv način. Svaka od grupa sada ima i televizore koji prate edukativne sadržaje u radu vaspitača sa decom.

- Sve sobice su sada pokrivene  smart televizorima. Od lokalne samouprave smo dobili 13 televizora a ostali su donacija roditelja. Televizori su, svakako, neophodni za realizaciju novog programa za emitovanje edukativnih sadržaja, filmova, serijala, muzike i realizaciju raznih radionica- kaže Gorana Ivković, direktorka Predškolske ustanove “Pčelica”.  

Nabavku 13 televizora, vrednih 185.000 dinara,  finansirala je Opština Negotin, koja sa šest miliona dinara finansira i rekonstukciju toaleta u jaslicama. U toku je sanacija četiri dečja kupatila, a u februaru će biti rekonstruisana i preostala dva.

- Smatram da je briga o najmlađima priroritet prioriteta i naša najveća obaveza. Pored ulaganja koja su realizovana prethodnih godina, ovo je korak više u omogućavanju kvalitetnije nastave i unapređenju uslova boravka naših najmlađih sugrađana u Predškolskoj ustanovi “Pčelica”. Pored poslova na uređenju toaleta u jaslenim grupama ukazala se potreba za opremanjem svake sobice smart televizorima. Ovom prilikom se zahvaljujem i svim roditeljima, donatorima koji su u nekim sobicama ranije donirali televizore, ali sa ovom količinom pokrili smo sve sobice u kojima borave deca- rekao je Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a