RADOVI NA MIŠELUKU : Gradsko saobraćajno u Novom Sadu menja trase linija 68, 71, 72, 73 i74

S. B.

16. 11. 2022. u 16:57

ZBOG druge faze radova na petlji na Mišeluku, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve Novog Sada, od četvrtka, 17. novembra od šest časova, privremeno će biti izmenjena trasa prigradskih linija broj 68, 71, 72, 73 i 74.

РАДОВИ НА МИШЕЛУКУ : Градско саобраћајно у Новом Саду мења трасе линија 68, 71, 72, 73 и74

S.B.

Autobuski saobraćaj na tim linijama odvijaće se na sledeći način:

- Iz Novog Sada autobusi će se nakon izlaska iz tunela i desnog skretanja na raskrsnici kretati pravo i uključivaće se levo u Ulicu vojvode Putnika do centra Sremske Kamenice, skretaće levo i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, gde će se okretati i vraćati Ulicom Moše Pijade i Železničkom ulicom do centra Sremske Kamenice, odakle će nastavljati redovnim trasama.

- Polasci koji su u redu vožnje označeni da saobraćaju do Instituta, od kružnog toka saobraćaće do Instituta i to u oba smera.

- Autobusi će ka Novom Sadu saobraćati redovnim trasama do centra Sremske Kamenice, skretaće desno i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, odakle će se istim ulicama vraćati do centra Sremske Kamenice, skretati desno u Ulicu vojvode Putnika i nakon prelaska tunela će se desnim skretanjem uključivati u tunel za Novi Sad.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili