DO ZIME POD KONAC: Obnova saobraćajnica u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

16. 11. 2022. u 16:52

KORISTEĆI još po koji dan lepog vremena koje je produžilo aktuelnu građevinsku sezonu, komunalne službe u Vrnjačkoj Banji nastavljaju obnovu saobraćajnica u prestonici srpskog turizma, a kompletan posao trebalo bi da bude završen do početka decembra.

ДО ЗИМЕ ПОД КОНАЦ: Обнова саобраћајница у Врњачкој Бањи

Opština Vrnjačka Banja

Trenutno su u toku radovi u veoma prometnoj Vrnjačkoj ulici u centru Banje, u dužini od 400 metara, gde je pre presvlačenja asfalta obavljeno izmeštanje vodovoda i kanalizacije, kao i uređenje trotoara i ivičnjaka.

Za ove radove iz opštinskog budžeta izdvojeno je sedam miliona dinara, a prema rečima predsednika opštine Bobana Đurovića, obnova saobraćajne infrsastrukture na teritoriji Vrnjačke Banje biće nastavljena i naredne godine.

Opština Vrnjačka Banja

Radovi u Vrnjačkoj ulici

- Budžetom za 2023. planirano je 150 miliona za putnu infrastrukturu, a očekujemo i podršku „Puteva Srbije“ u određenom procentu – kaže Đurović. - Izdvojena sredstava obećavaju i kontinuitet posla, što znači da nećemo raditi po 200 do 300 metara nekog puta u etapama, već će biti rađeno u turnusu. Očekujem da će tako biti rešene sve problematične deonice.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni