STIŽE ZDRAVA VODA SA KARPATA: U Novoj Crnji dogodine se realizuju dve značajne investicije

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

11. 11. 2022. u 22:00

POSLE višemesečne mukotrpne procedure konačno je završena javna nabavka za izgradnju potisnog cevovoda i uređaja za pojačanje pritiska vode u vrednosti 157 miliona dinara, što je svakako lepa vest za meštane opštine Nova Crnja.

СТИЖЕ ЗДРАВА ВОДА СА КАРПАТА: У Новој Црњи догодине се реализују две значајне инвестиције

B.G.

- Izabran je izvođač radova i ugovor će biti potpisan narednih dana, a meštani Srpske Crnje će u svojim domovima u prvoj polovini naredne godine imati zdravu pijaću vodu sa izvorišta u Radojevu - ponosno ističe Dragan Daničić, zamenik predsednika opštine Nova Crnja.

On napominje da je okončana i javna nabavka za kompletnu rekonstrukciju i energetsku sanaciju Doma kulture u Aleksandrovu, a vrednost radova je 33.5 miliona dinara.

- Za ovaj posao smo unapred izabrali izvođača, radovi počinju odmah nakon potpisivanja ugovora, narednih dana, a meštani Aleksandrova će do proleća dobiti moderan multi-funkcionalni objekat koji će služiti za organizaciju raznih kulturnih događaja - kaže Vladimir Brakus, predsednik opštine Nova Crnja.
On ističe da će u saradnji sa vladom Vojvodine i pokrajinskom Upravom za kapitalna ulaganja Vojvodine biti realizovane najveće i najznačajnije pojedinačne investicije u opštini Nova Crnja poslednjih 40 godina.
 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća