DAJ KRV, SPASI ŽIVOT: Akcija Crvenog krsta u Ćupriji 15. novembra

Z. RAŠIĆ

09. 11. 2022. u 15:48

OPŠTINSKA organizacija Crvenog krsta u Ćupriji organizuje u utorak, 15. novembra, redovnu mesečnu akciju prikupljanja krvi.

ДАЈ КРВ, СПАСИ ЖИВОТ: Акција Црвеног крста у Ћуприји 15. новембра

Foto: Fejsbuk/CK Ćuprija

Doniranje dragocene tečnosti se sprovodi pod sloganom „Pokaži da ti je stalo, daj krv“, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša.

Crveni krst pozvao je sve punoletne i zdrave Ćupričane da ispolje humanost tako što će od devet do 14 sati narednog utorka doći u prostorije Crvenog krsta koje se nalaze u Bulevaru vojske i svojim činom spasiti nekome život.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

Šta se desi organizmu kada se odreknemo HLEBA na mesec dana?