AUTOMOBILI ZAPLIVALI ULICAMA: Pljusak napravio potop u ulici Jug Bogdana u Zrenjaninu (FOTO/VIDEO)

B.G.

27. 09. 2022. u 16:12

NAKON pljuska i ogromne količine kiše koja se oko podneva sručila na Zrenjanin, brojne gradske ulice ostale su pod vodom, a automobili i naročito biciklisti i pešaci otežano i sporo su se kretali.

АУТОМОБИЛИ ЗАПЛИВАЛИ УЛИЦАМА: Пљусак направио потоп у улици Југ Богдана у Зрењанину (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B.G.

Kao i do sada u sličnim situacijama, zbog opalim lišćem začepljenih kišnih, uličnih kanalizacija i šahtova, ulice su zaplivale, a u njima i automobili u prolazu.

Foto: B.G.

Najteža situacija je u blizini Male pijace, u Ulici Jug Bogdana, gde vozila bukvalno jedva prolaze kroz nagomilanu vodu na kolovozu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije