GRAD OTKUPLJUJE ZEMLJIŠTE: Na pomolu rešenje putnog prilaza bolničkom kompleksu u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

14. 09. 2022. u 17:29

GRAD Kraljevo otkupiće zemljište na kojem se nalazi prilazna saobraćajnica ka kraljevačkom bolničkom kopleksu – Poliklinici i Opštoj bolnici „Studenica“ sa parkingom, a koje je prošlog meseca na javnom nadmetanju prodalo preduzeće „Velefarm doo“ u stečaju.

ГРАД ОТКУПЉУЈЕ ЗЕМЉИШТЕ: На помолу решење путног прилаза болничком комплексу у Краљеву

G.Šljivić

To je, prema rečima gradonačelnika Kraljeva dr Predraga Terzića, dogovoreno na sastanku čelnika grada na Ibru sa predstavnicima firme „Vega“ iz Valjeva, novog vlasnika objekta ispred Poliklinike sa pomenutim zemljištem.

- Sve je dogovoreno u interesu građana i svi korisnici usluga Poliklinike i OB „Studenica“ moći će nesmetano da koriste tu saobraćajnicu. Za razliku od stečajne uprave „Velefarma“, predstavnici „Vege“ imali su veliko razumevanje – kaže prvi čovek grada na Ibru.

Za sada još nije poznato koliko će lokalnu samoupravu koštati otkup saobraćajnice čiju će vrednost proceniti Poreska uprava.

- Biće u potpunosti ispoštovana zakonska procedura. Postoji mogućnost i da nadoknadu isplaćujemo u ratama o čemu ćemo se dogovoriti sa novim vlasnikom – pojašnjava Terzić. - Najvažnije je da neće biti nikakve blokade prilaza bolničkom kompleksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024