RASPISAN KONKURS: Požarevac dodeljuje podsticaje za poljoprivrednike

D. N.

12. 09. 2022. u 09:09

GRAD Požarevac raspisao je javni konkurs za sprovođenje mera podrške poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u 2022. godini.

РАСПИСАН КОНКУРС: Пожаревац додељује подстицаје за пољопривреднике

D.N.

Konkursom je predviđena dodela podsticaja za sufinansiranje kamata za dinarske kratkoročne kredite, investicije u fizičku imovinu gazdinstava, osiguranje useva, zasada, rasadnika i životinja, kao i za aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti.

Najniži podsticaj koji se dodeljuje iznosiće 50.000, a najviši 500.000 dinara. Registrovana poljoprivredna gazdinstva prijave mogu podneti najkasnije 29. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)