VRANJE SLAVI 78 GODINA ŽIVOTA U SLOBODI: Zakazana Svečana sednica Skupštine grada

D. RISTIĆ

05. 09. 2022. u 17:04

VRANjE, u sredu, 7. septembra, obeležava 78. godišnjicu od oslobođenja od fašističkog okupatora u Drugom svetskom ratu.

ВРАЊЕ СЛАВИ 78 ГОДИНА ЖИВОТА У СЛОБОДИ: Заказана Свечана седница Скупштине града

D. Ristić

Program počinje prijemom za delegaciju SUBNOR-a, koji će u gradskoj kući organizovati rukovodstvo lokalne samouprave.

Nakon toga, za 10 časova je zakazana Svečana sednica Skupštine grada, na kojoj će govoriti predsednik lokalnog parlamenta, dr Dejan Tričković.

U 11 sati će, na platou ispred Pedagoškog falulteta, polaganjem venaca i cveća na Spomenik revolucije, biti odata počast oslobodiocima Vranja.

Dan ranije, 6. septembra, Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu će obeležiti i Vranjska Banja, polaganjem venaca na Spomenik palim borcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora