PODRŠKA LOKALNE SAMOUPRAVE: Pokloni za porodicu sa dva para blizanaca

I. M.

02. 09. 2022. u 14:58

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština Nikola Tarbuk darivali su porodicu sa dva para blizanaca.

ПОДРШКА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ: Поклони за породицу са два пара близанаца

foto: GU Leskovac

Porodica Trajković, iz leskovačkog naselja Ančiki, nedavno je, pored četvorogodišnjih Viktora i Pavla, postala bogatija za još jedan par blizanaca, Uroša i Stefana, pa ih je gradonačelnik Cvetanović obradovao kolicima za novorođene bebe, igračkama za starije dečake i auto-sedištima, koja lokalna samouprava obezbeđuje za svu novorođenčad na teritoriji grada.

Ponosni roditelji Jelica i Miloš Trajković su istakli da im podrška lokalne samouprave mnogo znači i zahvalili na ukazanoj pažnji u najosetljivijem periodu odgajanja dece.

Ova porodica će naredne nedelje dobiti i krevetiće od jednog leskovačkog preduzeća koje godinama unazad svojim prozvodima daruje prvorođene bebe u svakoj novoj godini.

Pojedini mediji pisali su o tome da je porodica Trajković prirodnim putem dobila dva para blizanaca istog pola što je ocenjeno kao izuzetna retkost.

Međutim, ubrzo je objavljeno i podsećanje da u Leskovcu postoji još jedna porodica sa dva para blizanaca, ali ženskog pola. Devojčice začete prirodnim putem rođene su u leskovačkoj Opštoj bolnici pre četiri odnosno dve godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)