BESPLATAN PREVOZ ZA SREDNJOŠKOLCE: Kao i prethodnih godina đaci sa teritorije Žitišta imaju prevoz do škola

B. G.

31. 08. 2022. u 13:38

Kao i prethodnih godina, srednjoškolci sa teritorije opštine Žitište i ove godine imaće besplatan autobuski prevoz do svojih škola u Zrenjaninu, a prevoziće ih autobusi Javnog komunalnog preduzeća Ekos.

БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ: Као и претходних година ђаци са територије Житишта имају превоз до школа

Foto: A. Amižić

Za učenike koji imaju nastavu pre podne, najraniji polasci autobusa su iz Hetina i Međe u 6.30 časova, a do Zrenjanina voziće se srednjoškolci iz Srpskog i Novog Itebeja, Torka, Ravnog Topolovca, Žitišta, Torde, Banatskog Karađorđeva, Česterega i Banatskog Dvora.

Foto: A. Amižić

Povratak, posle završetka popodnevne nastave, predviđen je u 20.05 časova ispred Pinove vile i 20.10 časova iz Miletićeve ulice u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede