APLIKACIJA ZA UDARNE RUPE: Obnavljanje saobraćajne infrastrukture u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

15. 08. 2022. u 05:00

ZAHVALjUJUĆI nedavno pokrenutoj aplikaciji na sajtu Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu, posredstvom koje sugrađani mogu da prijave udarne rupe na asfaltiranim putevima, sanacija takvih oštećenja u gradu na Ibru trebalo bi da se odvija brže i efikasnije.

АПЛИКАЦИЈА ЗА УДАРНЕ РУПЕ: Обнављање саобраћајне инфраструктуре у Краљеву

Foto G. Šljivić

- Slična aplikacija, za prijavu kvarova na janoj rasveti je pokazala dobre rezultate, jer su Kraljevčani najbolje upućeni gde i šta hitno treba popraviti. Kada je reč o saobraćajnoj infarastrukturi, ni mi, ni ovdašnji "Putevi" ne raspolažemo sa dovoljno ljudstva da bismo u svakom trenutku mogli da "pokrijemo" celokupnu teritoriju za koju smo nadležni.

Ovako je prijavljivanje savim pojednostavljeno, uz popunjavanje par polja sa informacijama za efikasnije delovanje, a postoji i mogućnost postavljanja fotografija - kaže Marica Mijajlović, direktorka Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu, ističući da imaju odličnu komunikaciju sa lokalnim, ali i državnim putarima, pa će tako, na primer, rupe kod pružnog prelaza na obilaznici u Ratini uskoro biti sanirane, iako nisu u nadležnosti Kraljevčana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UČESTVUJU EKIPE IZ OSAM ZEMALJA: Na Zlatiboru počeo internacionalni dečiji fudbalski turnir