ĐORĐE (5) NE MOŽE DA GOVORI I DA SE POKREĆE: I posle humanitarnog koncerta, potrebno još novca za terapije dečaka iz Kuršumlije

D. ZEČEVIĆ

29. 07. 2022. u 19:28

U ORGANIZACIJI kuršumlijskog Crvenog krsta u parku u centru grada u četvrtak uveče održan je humanitarni koncert za pomoć u lečenju malog Đorđa Todorovića (5.5), ometenog u razvoju.

ЂОРЂЕ (5) НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ И ДА СЕ ПОКРЕЋЕ: И после хуманитарног концерта, потребно још новца за терапије дечака из Куршумлије

Foto Privatna arhiva

Koncert su održala dva lokalna benda “Toplica duo” i “Južni voz” i prikupljeno je oko 52.000 dinara.

Prema rečima njegove majke Sanje Todorović (33), dečaku koji ne govori, niti može da pokreće telo potrebne su terapije u Vukovom Centru u Novom Sadu za koje ona i suprug Goran (40) nemaju novca. I dok nabraja probleme sa kojima se suočava njen petogodišnji dečak, dodaje da suprug i ona sve nade polažu u terapije na Klinici u Novom Sadu za koje im je potrebno još novca. Zato apeluje na sve koji su u prilici, da im pomoganu da njihovom mališanu bude barem malo bolje.

Tronedeljne terapije i smeštaj u Novom Sadu 190.000 dinara

Za tronedeljne terapije i smeštaj u Novom Sadu Todorovićima je potrebno oko 190.000 dinara.

- Pored Đorđa imamo i osmogodišnju kćerkicu o kojoj brinemo, a sa jednom platom jedva sasavljamo kraj s krajem - priznaje majka bolesnog deteta.

Inače, svi koji žele da pomognu lečenju malog Đorđa mogu to da učine na račun Komercijalne banke, dinarski : 205900102572351045, na ime Sanje Todorović i na račun Fondacija “Budu human”, odnosno SMS poruke na broj 3030 pod rednim brojem 650.

Foto Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)