JUBILARNI "ENERGIJA FEST" U PARAĆINU: Sve spremno za dvodnevni festival 22. i 23. jula

Зорана Рашић
Zorana Rašić

09. 07. 2022. u 13:36

MLAĐI stanovnici Pomoravlja, ljubitelji repa i elektronske muzike, već su spremni za odličan provod koji ih očekuje na dvodnevnom festivalu «Energija fest» , zakazanom u Paraćinu za 22. i 23. jul.

ЈУБИЛАРНИ ЕНЕРГИЈА ФЕСТ У ПАРАЋИНУ: Све спремно за дводневни фестивал 22. и 23. јула

Foto: Fejsbuk/Energijafest

Festival je za prethodne četiri godine postao prepoznatljiv po odličnoj zabavi i vrhunskim izvođačima, a pripreme za njegovo peto izdanje u punom su jeku.

 Mesto održavanja je prostor nekadašnje kasarne, na putu ka vikend naselju „7. jul“.  Prema najavi organizatora, na tri bine sa šest različitih muzičkih žanrova nastupiće, između ostalih, Sara Jo, Angelina, Zoi, Tara, te najpoznatiji di džejevi – Umek, Damir Hofman, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Zaporožac...

Šansu će dobiti i lokalni mladi izvođači, poput paraćinskih repera Alekse Dinića  i Petra Perovića.

„Energija fest“ je, inače, već postao paraćinski brend prepoznatljiv u centralnom delu Srbije, pa i šire, a opština Paraćin od početka podržava napore organizatora da iz godine u godinu on bude sve atraktivniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)