NEUKUSNA ŠALA ILI CRNA MAGIJA? Na centru terena FK Smederevo pronađen zakopan obezglavljen leš crne mačke

J. I.

24. 06. 2022. u 12:26

BIZARNA vest odjeknula je Smederevom - na terenu stadiona Fudbalskog kluba Smederevo, u samom centru, ispod bele tačke, pronađena je zakopana mrtva crna mačka bez glave.

НЕУКУСНА ШАЛА ИЛИ ЦРНА МАГИЈА? На центру терена ФК Смедерево пронађен закопан обезглављен леш црне мачке

D.N.

Vest, potkrepljenu i fotografijama, objavila je navijačka grupa „Ultra Semendria“ na društvenim mrežama. 

Leš obezglavljene mačke pronađen je i iskopan prilikom radova na uređenju terena. Niko nema razumno objašnjenje, kao ni odgovore na pitanja zašto, kako i kada je mačka zakopana. Bizarna šala ili pokušaj da se fudbaleri „onesposobe“ na terenu, svakakve su pretpostavke, bez dokaza.

I dok su ljudi u komentarima zgranuti uvrnutim događajem, navijači, sudeći po njihovoj objavi, sumnjaju na magijski ritual, jer se u narodu crna mačka vezuje za različita sujeverja.

- Mrtva crna mačka, bez glave, zakopana na centru stadiona FK Smedereva! Šta su hteli da urade sa tim ne znamo!? Džabe vam vlaške magije, džabe crne magije itd... Ko god da je ovo uradio neka zna da ima Boga... Bog sve vidi, Bog neka mu sudi. A nama ne može niko ništa jer smo jaki kao čelik. Samo napred, Smederevo!! - stoji, pored ostalog, u objavi navijača na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!