NIJE JOŠ KRAJ EPIDEMIJE: Četvoro zaraženih u Vranju, među njima i dete

Дејан Ристић
Dejan Ristić

28. 05. 2022. u 12:31

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 105 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da su tri lica iz Vranja zaražena koronavirusom. U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novog zaražavanja kovidom 19.

НИЈЕ ЈОШ КРАЈ ЕПИДЕМИЈЕ: Четворо заражених у Врању, међу њима и дете

D. Ristić

U Kovid ambulanti za decu izvršeno je 20 prvih pregleda i urađeno isto toliko antigenskih testova. Prema rezultatima testova, jedno dete je pozitivni na kovid-19.

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 7 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus, 5 je sa upalom pluća, a 4 su na kiseoniku. Tokom proteklog dana nije bilo novih prijema na bolničko lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja