U ČETVRTAK CEO GRAD BEZ VODE: Radovi na remontu trafostanice u Zrenjaninu

B. G.

25. 05. 2022. u 10:53

ZBOG radova Elektrodistribucije, na redovnom remontu trafostanice sa koje se vrši napajanje bunarskih pumpi na izvorištu, u četvrtak 26. maja, će doći do prekida vodosnabdevanju na teritoriji celog grada Zrenjanina, u terminu od 8,30 do 12,30 časova.

У ЧЕТВРТАК ЦЕО ГРАД БЕЗ ВОДЕ: Радови на ремонту трафостанице у Зрењанину

Foto: B. G.

Kako ističu u zrenjaninskom Vodovodu, izvodiće se radovi na redovnom remontu trafostanice koja obezbeđuje električnu energiju za napajanje bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom, što će prouzrokovati prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Do prekida vodosnabdevanja doći će prilikom isključenja napajanja u 8,30 časova, a normalizacija vodosnabdevanja u gradu uslediće 45 minuta nakon završetka radova Elektrodistribucije i puštanja trafostanice u rad, odnosno oko 13,15 časova.

- To je vreme koje je potrebno da se postigne pun kapacitet rada bunarskih pumpi i stabilizuje pritisak vode u gradskoj vodovodnoj mreži - ističe Siniša Gajin, rukovodilac službe informisanja u JKP.

Vodovod i kanalizacija, uz napomenu da će se uključiti agregati za napajanje bunarskih pumpi pa se očekuje da će u periodu od 10,30 do 12 časova biti obezbeđeno snabdevanje grada vodom slabijeg pritiska, uz realnu mogućnost da viši spratovi u objektima kolektivnog stanovanja budu bez vode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)