DOGODINE U ISTO VREME: Otvorena izložba sa više od 300 fotografija u Kruševcu (FOTO/VIDEO)

S. Babović

12. 05. 2022. u 23:30

IZLOŽBA "Dogodine u isto vreme" sa više od 300 fotografija na kojima su prikazani privatni i javni jubileji, otvorena je večeras u Kući Simića u Kruševcu.

ДОГОДИНЕ У ИСТО ВРЕМЕ: Отворена изложба са више од 300 фотографија у Крушевцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S. Babović

Kruševljani su sačuvali brojne uspomene na godišnjice brakova, prve rođendane proslave mature, prvomajske izlete, svečanosti povodom Dana slobode.

Svedočanstva značajnih datuma iz prošlosti priložili su i Narodni muzej i Istorijski arhiv Kruševca.

 

BONUS VIDEO - VELIČANSTVENO IZ NIKŠIĆA: Desetine hiljada ljudi na ulicama - litiju predvodi patrijarh Porfirije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VAŽNO SAOPŠTENJE MUPA ZA GRAĐANE NIŠA: Stanari ovih ulica biće evakuisani u nedelju, na snazi nekoliko bitnih pravila ponašanja (FOTO)