KORONA U SAMO DVE OPŠTINE PČINJSKOG OKRUGA: Još jedno epidemijsko vikend zatišje

Дејан Ристић
Dejan Ristić

18. 04. 2022. u 14:45

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 116 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

КОРОНА У САМО ДВЕ ОПШТИНЕ ПЧИЊСКОГ ОКРУГА: Још једно епидемијско викенд затишје

D. Ristić

Analize su pokazale da je 10 lica zaraženo koronavirusom. Od tog broja 9 je iz Vranja i jedan iz Surdulice. U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nisu registrovani novi slučajevi zaražavanja kovidom 19.

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 10 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok su 3 na kiseoniku. Tokom proteklog dana na bolničko lečenje primljen je jedan pacijent.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 42 pregleda, od toga 35 prvih. Takođe, urađeno je 38 antigenskih testova, od kojih je 8 pozitivno na koronavirus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja