MISLI SINDIKALNO - DELUJ DIGITALNO: Promocija novog projekta Saveza samostalnih sindikata u Zrenjaninu (FOTO)

B.G.

14. 04. 2022. u 11:10

SVOJ najnoviji projekat „Misli sindikalno - deluj digitalno”, koji je podržala Evropska komisija, kroz program Evropske konfederacije sindikata „Sindikati za pravedan oporavak od posledica pandemije kovida 19”, Savez samostalnih sindikata Srbije promovisao je u Zrenjaninu.

МИСЛИ СИНДИКАЛНО - ДЕЛУЈ ДИГИТАЛНО: Промоција новог пројекта Савеза самосталних синдиката у Зрењанину (ФОТО)

Foto: S.S.

-  Zamišljen u nekoliko faza, ovaj projekat podrazumeva kompletnu digitalizaciju i pre svega promociju veb-portala Saveza samostalnih sindikata, koji će biti platforma za nekoliko desetina podsajtova, koji će već tokom leta postati dostupni javnosti i članovima - ističe Bojana Bijelović Bosanac, iz međunarodnog odeljenja SSSS, uz napomenu da su neke savremene funkcionalnosti portala, poput Zum platforme za onlajn sastanke, vebinare i konferencije, već dostupne članovima, a do će uskoro biti dostupne i druge, poput foruma za članove, e-biblioteka, e-dokumenti i razne druge.

Foto: S.S.

dr Rajko Kosanović

Na promociji u Zrenjaninu pričalo se i o aktuelnoj temi da li će plate pratiti svakodnevna poskupljenja, a dr Rajko Kosanović, rukovodilac za pravna, ekonomska i socijalna pitanja u Savezu samostalnih sindikata Srbije, istakao je stav SSSS da minimalna cena rada na mesečnom nivou mora biti bar 40 hiljada dinara.

BONUS VIDEO: 

RANI BEHAR U SMEDEREVSKIM VOČNjACIMA: Procvetale rane trešnje i breskve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija