OGNJEN BJELIĆ: Pokrajinska vlada kompletno obnovila Grebenski put

Novosti onlajn

16. 03. 2022. u 15:58

REHABILITACIJOM poslednje i najugroženije deonice – od Crvenog čota do Zmajevca – završena je kompletna obnova Grebenskog puta na Fruškoj gori. Za radove na ovoj deonici Pokrajinska vlada je, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, izdvojila preko 292 miliona dinara.

ОГЊЕН БЈЕЛИЋ: Покрајинска влада комплетно обновила Гребенски пут

foto: Pokrajisna vlada

Pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić, prilikom današnjeg obilaska ove deonice novog puta u dužini od šest  kilometara, na delu raskrsnice sa državnim putem drugog b reda-313, izrazio je zadovoljstvo što je rekonstrukcija uspešno i na vreme završena, i što je na ovaj način dobijeno preko 20 kilometara kvalitetnog puta na padinama Fruške gore.

- Veoma sam zadovoljan što smo, kako je predsednik Mirović  obećao  na početku mandata, završili rehabilitaciju najugroženijih delova Grebenskog puta, na korist svih građana. Za realizaciju ovog projekta iz pokrajinskog budžeta do sada smo izdvojili skoro 857 miliona dinara, od čega je za finansiranje ove poslednje deonice, od Crvenog čota do Zmajevca, na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Opštini Irig dodeljeno nešto više od 292 miliona dinara - istakao je Bjelić.

Podsetivši na to da su rekonstruisane i deonice Banstol – Odmaralište Elektrovojvodine – Iriški venac, Čortanovci – Banstol i Beočin – Bešenovo, resorni sekretar je naglasio da se uređenjem fruškogorskih saobraćajnica posebno doprinosi razvoju turizma, ekologije i saobraćaja na Fruškoj gori.

Današnjem obilasku prisustvovali su i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i predsednik Opštine Irig Tihomir Stojaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)