VIKEND REPERTOAR: Dve predstave i dva filma u vranjskom Pozorištu

J. S.

03. 03. 2022. u 09:16

NA repertoaru vranjskog bioskopa, u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 5. marta, su dva filma. Isto toliko i predstava će moći da pogledaju ljubitelji pozorišne umetnosti predstojećeg vikenda.

ВИКЕНД РЕПЕРТОАР: Две представе и два филма у врањском Позоришту

Foto: J. Stojković

Što se tiče filmova u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirana porodična komedija ,,Čudovišta iz moje porodice 2’’. Reč je o nastavku velikog animiranog hita iz 2017. godine. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, porodica Višbon se još jednom pretvara u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Naša porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca ponovno obilazi svet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću. U večernjem terminima, od 17:30 i 21 sat, na repertoaru je film ,,Betmen’’. U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima.

Što se tiče pozorišnog repertoara, sutra, 4. marta, od 20 sati ljubitelji pozorišne umetnosti, a pre svega komedije mogu pogledati komad ,,Kude mi je žena’’. U nedelju, u terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’. Karte za bioskopske i pozorišne programe mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta ,,Bora Stanković''.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)