SNIMAK KOJI SE ŠIRI KIKINDOM: Ženi na šalteru ispao novčanik, muškarac iza nje namerno ga šutnuo i odneo (VIDEO)

R. Š.

08. 02. 2022. u 13:43

NA šalteru za prodaju hrane u centru Kikinde, kod zelene pijace, danas se dogodila nesvakidašnja krađa, koje se srame mnogi građani, jer ju je, po svemu sudeći, počinio njihov sugrađanin.

СНИМАК КОЈИ СЕ ШИРИ КИКИНДОМ: Жени на шалтеру испао новчаник, мушкарац иза ње намерно га шутнуо и однео (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Facebook

Naime, ženi koja je na šalteru kupila sendvič i uredno ga platila, slučajno je ispao novčanik. Ona se udaljila, a da nije ni primetila ni čula da je na pločnik nešto palo. Međutim, to kao da je primetio jedan muškarac, koji je, idući prema pijaci, skrenuo levo, pogledao prema šalteru i kada je video da ni radnice nisu ništa primetile, u hodu je namerno šutno novčanik dalje od šaltera, uzeo ga i odneo. Ali nije ni posmislio da su njegov nečastan postupak snimile kamere.

Žena su ubrzo vratila do šaltera i radnicu priupitala da možda nije primetila da joj je ispao novčanik. Tada se krađa otkrila, a snimak je ubrzo postao viralan, jer se širi društvenim mrežama, dele ga pojedinci, ali i grupe koje povezuju prodavce i kupce na pijaci.

- Žena oko šezdesetak godina je kupila sendvič, platila i otišla. Nakon pet do deset minuta se vratila i rekla mi da joj nema novčanika. Tada sam pozvala gazdu i na snimku se videlo šta se dogodilo. Šalter je visok i ja nisam mogla da primetim novčanik na pločniku. U trenutku kada je muškarac naišao ja nisam bila blizu šaltera. On nije svratio na šalter, a žena je otišla u policiju da prijavi nestanak novčanika – ispričala je za “Novosti” Ivana Jovin, radnica kioska brze hrane.

Radnica misli da žena kojoj je na šalteru ispao novčanik, koji je onda uzeo muškarac koji je naišao iza nje, čak nije iz Kikinde. Odranije joj nije poznata.

- Žena nije naša redovna mušterija. Čak mislim da nije iz Kikinde. Nije nam rekla šta je imala u novčaniku. Nije ni ostavila kontakt telefon. Samo znamo da se zove Smilja Grujić – ispričala je Ivana Jovin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista