MASOVNA TUČA U NOVOM PAZARU: Mladići se pesničili, letele stolice, a na kraju se pomirili (VIDEO)

Novosti online

01. 02. 2022. u 21:51

GRUPA mladića potukla se pre nekoliko dana u jednom kafiću u Novom Pazaru, a snimak kamere koja je sve zabeležila, počeo je da se širi na društvenim mrežama.

МАСОВНА ТУЧА У НОВОМ ПАЗАРУ: Младићи се песничили, летеле столице, а на крају се помирили (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Faceebok

Na snimku koji traje oko 3 minuta nije jasno zašto je izbila tuča između nekoliko momaka, koji su sedeli za različitim stolovima u lokalu. Kako se, pak, vidi, trojica mladića prišla su drugoj grupi, kada je započela opšta tuča u kojoj su jedni druge, učesnici gađali stolicama.

Heroj ovog incidenta svakako je devojka koja u kafiću radi i koja je muškarce izvređala, jer se u njenom prisustvu ponašaju na tako primitivan način.

Dok su se fizički obračunavali, devojka je izašla napolje, a po povratku u lokal povikala da će pozvati policiju. Ubrzo posle toga, momci su prekinuli tuču i počeli da se mire i grle uz reči: "Bilo šta je bilo, gotovo".

Da ovaj potresni snimak ima i tragikomični karakter pobrinuo se momak sa samog početka snimka koji se besan uputio ka susednom stolu da reši novonastale nesuglasice, ali se nespretno sapleo i pao.

Vinovnici su se posle pesničenja i gađanja stolicama na kraju ipak izmirili.

Snimak je skinut sa sigurnosne kamere kafića, a u kratkom vremenskom periodu postao je viralan na "Fejsbuku" nakon objave na stranici Novi Pazar Danas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna