PEMINUO RADE SVILAR: Dugogodišnji čelnik Apatniske pivare biće sahranjen u ponedeljak

J. B.

28. 01. 2022. u 19:12

DUGOGODIŠNjI čelnik Apatinske pivare Rade Svilar, preminuo je u osamdesetoj godini, saopštila je ova kompanija.

ПЕМИНУО РАДЕ СВИЛАР: Дугогодишњи челник Апатниске пиваре биће сахрањен у понедељак

Foto Arhiva

Apatinska pivara, u kojoj je Svilar radio čak 40 godina, oprašta se uz podsećanje da je bio posvećen rukovodilac i divan kolega koji je sa mnogo entuzijazma i šarma pristupao svakom poslu, u prvi plan stavljajući interes zaposlenog i pivare.

Svilar je ostavio veliki pečat i imao ključnu ulogu u razvoju pivare u kojoj je radio od 1968. do 2008.godine. Svoju karijeru gradio je od pripravnika sve do najviše, direktorske pozicije. Svilar je u presudnim godinama za pivaru, bio na najodgovornijoj poziciji gde je svojom visprenošču i profesionalnim umećem doprineo da Apatinska pivara danas zauzima značajno mesto u svetskoj „Molson Coors“ grupaciji. Zaslužan je i za sprovođenje jednog od najboljih privatizacionih procesa u Srbiji.

Prepoznao je značaj investicija u razvoj kako tehnoloških tako i ljudskih resursa, na čemu mu dugujemo izuzetnu zahvalnost,navode u ovoj kompaniji.

Sa pravom nazvan “legendarni direktor Apatinske pivare”, a za svoj rad dobio je na desetine nagrada.Biće sahranjen u ponedeljak,31.januara na novosadskom groblju Lisje.

BONUS VIDEO - NAŠA SVETINjA, MANASTIR VISOKI DEČANI: Od Svetog Save do granata i zaštite KFOR-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju