STARINA CENI DELA: Gradonačelnik Šapca obradovao sugrađanina za rođendan (FOTO)

V.Mitrić

02. 01. 2022. u 13:41

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je sugrađanina Predraga Avramovića, koji slavi 86 -ti rođendan i koji ceni i poštuje trud i zalaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića za bolji život svih građana Srbije.

СТАРИНА ЦЕНИ ДЕЛА: Градоначелник Шапца обрадовао суграђанина за рођендан (ФОТО)

Foto: V.M.

- Mudrost je vrlina koja dolazi s godinama -rekao je Pajić. - Svojim životnim iskustvom i brojem godina Predrag prepoznaje nameru predsednika Vučića da Srbiju učini boljim mestom za život, zato ga iskreno i voli.  Odlučio sam da ga posetim, poželim dobro zdravlje i da naredne rođendane proslavljamo zajedno.

Predrag ima 4 dece, 8 unuka i 12 praunuka. Sa ovako brojnim potomstvom za Predraga možemo reći da je bogat čovek. Uz pomoć unuka, veroučitelja Nebojše, Predragu su priredili iznenađenje.

- Rekao sam  unuku  da kada dobijem 20.000 dinara koje je najavio predsednik Vučić kao pomoć penzionerima, da me odveze da vidim Beograd na vodi, hram Svetog Save, spomenik Stefanu Nemanji, da se provoza autoputem Miloš Veliki - kaže vremešni „čivijaš“.

- Činjenica je da velike stvari izgledaju nemoguće dok ih neko ne uradi. Kada gradite svoju zemlju to ne može da se ne vidi. Naši sugrađani prepoznaju da se Srbija razvija u pravom smeru i izuzetno sam ponosan zbog toga. 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREŠEVO U NEDELJU BEZ STRUJE: Planirani radovi na elektroenergetskim objektima