HAVARIJA U KRUŠEVCU: Deo centra bez grejanja

S.BABOVIĆ

13. 12. 2021. u 18:12

ZBOG havarijskog isključena na prikljušnim toplovodima deo centra Kruševca biće bez grejanja sve do sutra.

ХАВАРИЈА У КРУШЕВЦУ: Део центра без грејања

Foto: S. Babović

U JKP Gradska toplana preciziraju da su bez grejanja korisnicimi na adresama Dostojevskogbr. 39 i 47,SlobodanaJovanovićabr. 2, 6, 14, 18 i 20, Balkanska 36 i 40, Čupićeva 11, kao i objekti Odeljenjazavanrednesituacije i Porodičnog edukativnogcentra u Čupićevoj ulici.

Očekuje se da će problem biti rešen u toku sutrašnjeg dana, a da će korisnici objekata imati tople radijatore najkasnije do poslepodnevnih sati.

BONUS VIDEO: SNEG U PRIJEPOLjU: Palo preko 20cm, u višim delovima čak pola metra!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)