EKONOMIČNOST I EFIKASNOST: Zatvaraju se blagajne DP "Novi Sad - Gas" u Novom Sadu i Bačkoj Palanci

Lj. P.

28. 10. 2021. u 10:50

OD PRVOG dana novembra prestaju sa radom blagajne preduzeća "Novi Sad - Gas" u Novom Sadu u Ulici Teodora Mandića 21 i u Bačkoj Palanci u Ulici kralja Petra 13.

ЕКОНОМИЧНОСТ И ЕФИКАСНОСТ: Затварају се благајне ДП Нови Сад - Гас у Новом Саду и Бачкој Паланци

Foto: Novosti arhiva

Sva plaćanja i obaveze, kako navode u ovom preduzeću, potrošači mogu obaviti u bankama, poštama, menjačnicama koje obavljaju platni promet i putem e-benkinga.

Ovakva odluka je, kako objašnjavaju u preduzeću "Novi Sad - Gas", doneta zbog ekonomičnosti i efikasnosti u poslovanju, s ciljem pružanja usluga od važnosti za potrošače i obavljanje delatnosti od javnog značaja i interesa. Cenjena je i činjenica da mali broj potrošača račune za gas plaća preko blagajni preduzeća i da je ustupanjem Toplane u Bačkoj Palanci došlo do znatnog smanjenja u obimu poslovanja na teritoriji te opštine.

- Polazeći od analize iskazanih potreba korisnika za uspostavljanjem efikasnije komunikacije, ali i od ograničenja zapošljavanja u javnom sektoru, doneta je ova odluka - navode u ovom preduzeću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba