ZADRŽANA ČETIRI VOZAČA SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: U Južnobačkom okrugu za dan iz saobraćaja isključeno 12 vozača i dva vozila

Lj.P.

07. 10. 2021. u 15:25

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je 6. oktobra na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 312 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ЗАДРЖАНА ЧЕТИРИ ВОЗАЧА СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу за дан из саобраћаја искључено 12 возача и два возила

Foto: B. Marčeta

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i dva vozila, a zadržano je šest vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Četvorica od njih terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su trojica Vrbašana vozili bicikle, a jedan Novosađanin automobil, sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će uz prekršajnu prijavu biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se 16 saobraćajnih nesreća, u kojima je sedam osoba lakše povređeno. U tom intervalu na području Grada Novog Sada dogodilo se 14 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Saobraćajna nesreća na smederevskom putu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024